UTBILDNING I TIBETANSK FACELIFTMASSAGE

Jag har under snart 36 år arbetat med hudvård och alltid tyckt mycket om att göra ansiktsmassage – både utrensande lymfdränage och vanlig oljemassage.

När jag för drygt 15 år sedan kom i kontakt med Tibetansk Faceliftmassage, var det som om polletten trillade ner – äntligen en behandling som verkar både på djupet och som dessutom är extremt avkopplande.
Ett lyft utan kniv.

Jag har nu gjort massagen till min egen och vävt in även element av lymfdränage för att ytterligare förstärka effekten av densamma.

Utbildningen är intensiv och jag har valt att göra den med tonvikt på praktik. Öva, öva, öva - allt för att du ska känna dig helt säker på alla moment när du lämnar mig.

Dag 1
Du får kursmaterialet i din hand och vi går igenom steg 1, samt grunden i lymfdränage. Denna första behandling är som ett uppvärmningspass där alla muskler i ansikte, hårbotten, nacke och hals på ett subtilit sätt mjukas upp för det som komma skall. Försiktigt försöker vi lossa den tunna huden från bindväven.
Vi lär oss också massage av decolltage, axlar och mellan skulderbladen och även en avslutande akupressur.

Dag 2
Repetition av steg 1 och sedan är det fokus på pannan och de spänningar som sitter där. Vi lär oss en ny teknik, som går ut på vi lyfter musklerna från benhinnan. Det låter lite hårdhänt, men är superskönt och väldigt effektivt.

Dag 3
Genomgång av hemläxan samt dags att träna på steg 3, där vi med samma teknik som i steg 2 - jobbar på nedre delen av ansiktet, samt inne i munhålan!

Dag 4
Repetition av allt vi lärt oss och genomgång av den avslutande steg 4, där vi ger oss på djupare massage av hals och nacke och ser till att alla spänningar är borta.


I priset ingår kursmaterial, frukost, eftermiddagsfika och naturligtvis ett diplom.
Under vissa perioder kan även boende ordnas - stor härlig sekelskiftesvåning centralt på Södermalm.


 

STOCKHOLM
Pris 15.000 kr + moms
2023
19-20 augusti & 2-3 september - steg 1 & 2

BARCELONA / PINEDA DE MAR
Boende och utbildning
Pris 17.000 kr + moms
2023
18 -25 september

Mejla för mer info: liane@tantraffa.se