Skryt , ja visst!

En smula självförhärligande - javisst!
Men jag har gjort mina 1o ooo timmar och vet att ingen slår mig på fingrarna när det gäller ansiktsmassage i allmänhet och Tibetansk Facelift i synnerhet.
Så många fantastiska möten jag har på min salong!
Såklart passerar en och annan nöjd kund...

Karin Björkegren Jones

Kloka Karin...

Du som ännu inte följer Karin Björkegren Jones på Instagram - gör det nu! Författare, journalist och en stor inspiratör till kvinnohälsa. Vi har känt varandra i massor av år och det är alltid lika stimulerande att ha Karin (och lilla Lola) i stolen för behandling. Alla hennes böcker är fantastiska!

Elenor på Hela Du i Falun

Elenor Reinsjö på utbildning i Spanien - hösten 2023

''En av de bästa och härligaste kurser jag gått! Liane är en noggrann och engagerad utbildare, en superhärlig människa och behandlingen hon ger är ljuvlig!''

Andra röster från mina utbildningar
Eftersom jag brinner för min Tibetanska Faceliftmassage, så vill jag att så många som möjligt ska lära sig tekniken.
Under åren har jag utbildat drygt 80 personer. Vissa hittar direkt rätt och jobbar vidare med behandlingarna och ör lika förtjusta som jag. Andra kommer kanske inte igång riktigt. Men. Gemensamt är att vi har vansinnigt trevligt på kursen och det är underbart att se hur man på fyra dagar kan lära sig så himla mycket. Många har aldrig tidigare jobbat med behandlingar, men kanske haft en dröm därom. Tänk om det är det du ska göra härnäst? Lära nytt... Vi jobbar i små grupper, max 6 personer och har väldigt, väldigt roligt!
Camilla och Jenny åkte med mig ner till Pineda de Mar, på kurs. Vilka fantastiskt inspirerande personer!
Bor du i Västerort och vill gå på Tibetanskt eller andra behandlingar - kontakta Green Room Spa & Massage
Tips - testa IR -bastu!
Annica är superduktig massageterapeut och lymfmassör och hittas på Hälsans Tecken i Katrineholm.
Tips - Annica utför även Hårmineralanalys!
Kattis var också med på en av mina utbildningar i Spanien och är en av de trevligaste hudterapeuter jag stött på. Duktig som sjutton och jag är säker på att alla i Ö-vik mår utmärkt på hennes salong  Kattis Hud och Kroppsvård
Hanna... Jag har känt Hanna sedan långt innan hon föddes och det var så kul att hon kunde följa med till Pineda på kurs.
Hon är typexemplet på att man kan lära sig den här typen av behandling, utan några som helst förkunskaper. Naturbegåvning!  Det kanske du också är?...

"Fantastiska Liane med sina magiska händer! Erbjuder en unik välgörandeoch djupt avslappnande Behandling Tibetansk Facelift! Den borde alla prova! För det är vi värda!"

//Caroline Esping

"Förutom att Liane är grymt kompetent, skicklig på hantverket, omhändertagande och närvarande så är hon förbaskat trevlig."
 
//Lena Sundberg

"Helt underbara behandlingar - fantastiskt för huden, men också för själen. Jag är ett stort fan! :)."

//Hannah Sjöström