Tibetansk Faceliftmassage

Min personliga favorit och också den behandling jag utbildar andra terapeuter i. Det här är nog den mest avslappnande stunden man kan få på Södermalm. Det är en djupgående massageteknik som ger spänst och lyster åt huden. Titta här

En behandling som sker i fyra steg och varje tillfälle består av 75 minuters total avkoppling. Det är alltså en kur på fyra behandlingar där alla är olika och också beroende av varandra. Det ska max gå 3 veckor mellan gångerna, men man kan gå en gång i veckan om man så vill.

Med olika massagetekniker bearbetar jag ansikte, huvud, nacke & hals och löser de spänningar som finns i exempelvis hårbotten, i käkmuskulaturen, i pannan, runt ögon. axelpartiet och mellan skulderbladen.

Total behandlingstid för en Tibetansk Faceliftmassage är 75 minuter, fördelat på rengöring, peeling, 50 minuters effektiv massagetid och sedan en stunds vila innan du får avslutande creme ovh ett glas vatten.

Man kan tycka vad man vill om själva facelift-namnet, men jag måste ändå säga att mina kunder som går regelbundet på dessa Tibetanska behandlingar - de är helt enkelt skitsnygga :-)

Du kombinera dina Tibetanare med Magic Pot för ännu bättre resultat. Det är inte klokt så effektivt det är med radiofrekvens, LED-ljus och vakuum för att riktigt påverka huden på djupet. Märker tydligt att jag kan komma djupare med min massage efter att ha startat upp med en stunds Magic Pot och kunderna jublar ikapp!